Wat is bidden? Wat is een Huis van Gebed?

Centraal in onze visie staat het ontmoeten van God. Dat kan op allerlei manieren en iedereen doet het misschien ook anders. Zingen, voorbede, dansen en het bestuderen van Gods Woord zijn allemaal vormen om Hem te ontmoeten. Die ontmoeting willen we samen met anderen in onze stad. Wees van harte welkom!

Wat is bidden? Wat is een Huis van Gebed?

Centraal in onze visie staat het ontmoeten van God. Dat kan op allerlei manieren en iedereen doet het misschien ook anders. Zingen, voorbede, dansen en het bestuderen van Gods Woord zijn allemaal vormen om Hem te ontmoeten. Die ontmoeting willen we samen met anderen in onze stad. Wees van harte welkom!

Een plek waar we in éénheid God ontmoeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *